Voice over coaching – svenska

nina-paula

VO coaching med Nina Nu, en av Sveriges bästa voiceovers

 

Överallt i vårt samhälle hör vi professionella röster – i tunnelbanan, på tv, i telefonkön, på radio, museer, till utbildningar och mycket annat. En professionell röst kallas även speakerröst, eller voiceover. Är du nyfiken på voiceover branchen, vill lära dig mer och till och med prova dina egna möjligheter?
Då ska du boka in en voiceover coaching med Nina Nu Media!

Vi tränar din röst för kommunikation, vi ger tips och lärdomar om hur du kan använda din röst i studioinspelning.
Vi låter dig prova att läsa in olika texter och vi coachar dig hela vägen till en högkvalitativ demo ljudfil med dina bästa röstprover. Denna demo kan du sedan använda för att söka de eftertraktade voiceover uppdragen. Vi berättar också lite om branchen och hur du kan komma igång. Ta också fram en bra porträttbild på dig själv, som vi lägger in i presentationen.

Nina Nu har arbetat heltid som svensk top voiceover i snart 30 år och har hur mycket erfarenhet som helst. Hon har gett röst till hundratals produktioner med information, reklam till radio, tv och online, utbildning, telefonsystem, GPS, dokumentärer och mycket mer. Hon arbetar sedan många år tillsammans med ljudtekniker, producent och designer Richard Wesemeyer. Tillsammans bildar de ett starkt team som kan locka fram det bästa av varje människas röst, till röstkommunikation i olika medier. VO coachingen sker både online, på egen hand och i deras studio i Gnesta, som du når med pendeltåg en timme från Sthlm city.

VO COACHING 2022 – 4 veckors process (SEK 7.000:-)

Du kommer att lära dig dina starka och svaga sidor. Lära dig hur du når fram till lyssnaren, hur du betonar orden och kommunicerar olika budskap på intressanta sätt.

  • Introduktion, online
  • Vi skickar dig 5 stycken manus i olika stilar, du spelar in dem antingen med din mobil, dator eller annan tillgänglig teknik och skickar till oss
  • Vi skickar dig vår feedback, du spelar in igen och skickar till oss
  • Skicka ett lämpligt presentationsfoto på dig
  • Vi möts i vår studio för avslutande träning, inspelning och för att skapa din demo

Har du några frågor, kontakta oss på email!

Comments are closed.