Voice over coaching – svenska

nina-paula

VO coaching med Nina Nu, en av Sveriges bästa voiceovers

 

Överallt i vårt samhälle hör vi professionella röster – i tunnelbanan, på tv, i telefonkön, på radio, museer, till utbildningar och mycket annat. En professionell röst kallas även speakerröst, eller voiceover och är ett hantverk som man kan träna sig i. Är du nyfiken på voiceover, vill lära dig mer och till och med prova dina egna möjligheter? Då ska du boka in en voiceover coaching med Nina Nu Media!

Vi tränar din röst för kommunikation, vi ger tips och lärdomar om hur rösten kan användas i studioinspelning.
Vi låter dig prova att läsa in olika texter och vi coachar dig hela vägen till en högkvalitativ demo ljudfil med dina bästa röstprover. Ta chansen att få uppleva en rolig och inspirerande dag med två av de främsta hantverkarna inom detta område.

Nina Nu har arbetat heltid som svensk top voiceover i 30 år och har hur mycket erfarenhet som helst. Hon har gett röst till hundratals produktioner med information, reklam till radio, tv och online, utbildning, telefonsystem, GPS, dokumentärer och mycket mer. Hon arbetar sedan många år tillsammans med ljudtekniker, producent och designer Richard Wesemeyer. Tillsammans bildar de ett starkt team som kan locka fram det bästa av varje människas röst, till röstkommunikation i olika medier. VO coachingen sker både online, på egen hand och i deras studio i Gnesta, som du når med pendeltåg en timme från Sthlm city.

VO COACHING 2023 – 4 veckors process (SEK 7.000:-)

Du kommer att lära dig dina starka och svaga sidor. Träna dig i hur du kommunicerar olika budskap, hur du betonar orden och hur du når fram till lyssnaren.

  • Introduktion, online
  • Vi skickar dig fem stycken manus i olika stilar, du spelar in dem antingen med din mobil, dator eller annan tillgänglig teknik och skickar till oss
  • Vi skickar dig vår feedback, du spelar in igen och skickar till oss
  • Vi möts i vår studio för avslutande träning, inspelning och för att skapa din demo

Har du några frågor, kontakta oss på email!

Comments are closed.